Contactează-ne

îți stăm la dispoziție.
Trimite un mesajAi întrebări?

Contactează-ne prin e-mail


Susține un copil la școală

Fii parte a viziunii noastre implicându-te astăzi în viața unui copil și oferă-i șansa de a deveni mai mult decât poate el visa. Susține financiar educația și destinul unui elev, sprijinindu-i visurile încă de la primii pași.

Întrebări frecvente

 

Trebuie să fiu creștin evanghelic pentru a-mi înscrie copilul la Liceul Teoretic Harul?

A fi parte a comunității creștine evanghelice nu înseamnă a avea un plus față de ceilalți cum nici a nu fi parte nu înseamnă a avea un minus. La Liceul Teoretic Harul încurajăm egalitatea de șanse.

Nu vor fi elevii influențați să își schimbe credințele religioase?

Elevii vor fi expuși învățăturii creștine evanghelice, dar nu vor fi influențați să își schimbe credințele religioase. Credem și susținem faptul că fiecare om are dreptul să aleagă pentru sine, după cum a lăsat Dumnezeu.

Este aceeași programă ca la o școală de stat? Ce materii sunt adăugate sau obligatorii?

Programa este aceeași ca la o școală de Stat. Totuși punem mare accent pe construirea caracterelor, de aceea am adăugat ca materie opțională “Mai întâi caracterul”, unde elevii sunt provocați la discuții din diverse domenii cu scopul de a gândi critic și de a se dezvolta armonios în fiecare din acestea.

Cum și când pot plăti taxele?

Există mai multe modalități de plată a taxelor școlare. Toate sunt menționate în pagina Informații>Taxe școlare. Click AICI pentru detalii.

Nu vor fi elevii izolați de lumea reală într-o școală creștină?

O școală creștină nu are scopul de a-i izola pe copii de lumea reală, ci mai degrabă de a-i pregăti pentru ea. Fiind un mediu liniștit în care se clădesc valori creștine, elevii sunt îndrumați și conștientizați și de lumea reală, din afara școlii.

Ai mai multe întrebări? Suntem aici pentru tine!